Blog

  • Početna
Quehenberger Logistics

S velikim zadovoljstvom predstavljamo suradnju i objavljujemo video sa poslovnog eventa kako bismo istaknuli suradnju koju smo imali kroz izradu korporativnih poklona za tvrtku Quehenberger logistics. Imajući u vidu njihovu izvrsnu reputaciju, dugoročnost na tržištu i kvalitetu usluga koju pružaju, zajedno smo stvorili nezaboravno iskustvo za njihove poslovne partnere.

Kao tvrtka specijalizirana za izradu živih i samoodrživih terarijaproizvoda od stabiliziranog biljazelenih zidova i  personaliziranih korporativnih poklona, posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda koji će odražavati vašu tvrtku i ostaviti trajan dojam na primatelje naših korporativnih poklona. Naš tim talentiranih dizajnera i stručnjaka za brendiranje pružaju vam podršku tijekom cijelog procesa kako bismo osigurali da svaki korporativni poklon bude jedinstven, inovativan, unikatan i prilagođen vašim specifičnim potrebama.

Suradnja s Quehenberger Logistic tvrtkom bila je još jedna u nizu suradnji sa velikim i renomiranim kompanijama, te izvanredan način za nas da pokažemo našu strast za kreativnim rješenjima i personaliziranim pristupom. Cijenimo njihovo povjerenje i zahvalni smo što smo zajedno ostvarili iznimno uspješnu suradnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)