• Nema proizvoda u košarici.

Posebne usluge

U sklopu izrade terarija i izrade dekorativnih predmeta od stabiliziranog bilja imamo i custom made ponudu.

Ukoliko tražite prigodne poklone/zahvalnice, korporativne poklone za vaše poslovne partnere ili prijatelje i goste na vašem vjenčanju pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte putem mobitela. Također možete doći i u naš studio na dogovor.

Terariji mogu biti personalizirani, uz sebe sadržavati personaliziranu poruku ili prigodnu čestitku. Za veće količine nudimo posebne uvjete izrade terarija prema vašim željama i potrebama, ovisno naravno o trenutnoj dostupnosti materijala.

S obzirom na našu dinamiku posla i proces proizvodnje za izradu većih količina terarija potrebno je više vremena, pa Vas molimo da vaš upit pošaljete na vrijeme, minimalno 3 mjeseca unaprijed.

U sklopu organizacije team buildinga za vaše djelatnike ili nekog posebnog eventa ili možda drugačijeg rođendanskog slavlja možemo vam ponuditi edukativne radionice na temu izrade terarija, prilagođene vašim potrebama.

Radionice su  svakako dobar način za druženje u drugačijem ambijentu, za buđenje mašte, kreativnosti, razigranosti, te način kako iskušati novi način za potaknuti skrivenu produktivnost.

Uživanje u našim radionicama je zagarantirano!

Za više info i mogućnostima održavanja radionica pišite nam na naš mail info@budigreen.hr 

Kroz dugogodišnje iskustvo u dizajnu interijera i namještaja u naše usluge uvrstili smo uslugu dizajna, proizvodnje i montaže zelenih vertikalnih vrtova od stabilizirane mahovine i stabiliziranog bilja, kao i izradu Green table-ova-malih i većih stolova obogaćenih stabiliziranim biljem koji će svakom prostoru dati poseban ugođaj i poslužiti kao zanimljiv detalj u svakom interijeru.

Za vas ćemo osmisliti dizajn i izraditi zelene  zidove od mahovine, uzevši u obzir uređenje ostatka prostora, boje i ostale elemente koji su potrebni kako bi dobili maksimalan efekt zelene oaze u vašem prostoru.

Za sve upite stojimo na raspolaganju putem mail-a.

 

S obzirom da su terariji mali živi ekosustavi normalno je da poneka biljka i propadne pa tako osim terarija i radionica u ponudi imamo i uslugu popravka, podrezivanja i održavanja ili nadogradnje terarija.

 

Sve naše proizvode radimo ručno s puno ljubavi i entuzijazma, što rezultira krajnje uzbudljivim i jedinstvenim zelenim kreacijama.

Naglasak je svakako na handmade jer u moru istih, uvoznih terarija koji su preplavili naše tržište u posljednje vrijeme ističemo se po kvaliteti i jedinstvenim načinom procesa izrade,  sadnje i dizajna terarija. 

Za sve upite i informacije obratite nam se na mail info@budigreen.hr 

Instagram

@cudesna_suma1

Incorrect user ID specified.

Dostava

samo autobusima

Trebate pomoć?

kontaktirajte nas: info@budigreen.hr

Ponuda?

provjerite na webshopu 😉

NAŠA PRIČA

„ We're going to make the experience of discovering the perfect terrarium as wonderful as nature itself.“

– Ivana BudakFounder/CEO