• Nema proizvoda u košarici.

F.A.Q

TERARIJI

Terariji su mali gotovo samoodrživi eko sustavi u staklenci sa poklopcem. 

Zahtijevaju minimalnu njegu i brigu, a detaljno o terarijima i njihovom održavanju pročitajte na našoj web stranici u kategorijama TERARIJ ili BLOG .

Uz svaki kupljeni terarij dobivate letak s uputama za njegu ili karticu sa QR kodom koji nakon skeniranja vodi na upute o održavanju sa naše web stranice.

Na sve terarije stavljamo ukrasnu mašnu sa našim logom te ih pakiramo u ekološki prihvatljivu vrećicu s našim logom.

Terarije koje šaljemo javnim putničkim prijevozom (bus) te ih dodatno osiguravamo “bubble wrap-om” i stavljamo u transportnu kutiju.

Ne čekate, nego terarije birate iz gotove ponude koja se nalazi u našem webshop-u.

Svi naši terariji napravljeni su unaprijed i tek nakon što prođu proces adaptacije biljaka u terarijima (otprilike četiri do pet tjedana stoje kod nas u radioni) su spremni za prodaju.

Nažalost, ne nudimo rezervacije terarija.

Svi terariji koji su dostupni za kupnju online nalaze se u našem webshop-u.

Svaki terarij je unikatan primjerak i ne postoje dva identično dizajnirana terarija.

Izrađujemo. Za takav oblik suradnje potrebno nam je poslati upit na info@budigreen.hr minimalno 40-45 dana unaprijed.

Ako vas zanima neki specifičan oblik staklenke, a niste ga pronašli među dostupnim terarijima u našem web shopu, možete nam poslati mail na info@budigreen.hr 

Vršimo i usluge popravka ili održavanja te nadogradnje ili ponovne sadnje terarija. Možete nam se slobodno javiti na mail info@budigreen.hr za dogovor oko mogućih opcija i cijene usluge.

Cijene ovise o modelu, veličini ili trenutnoj dostupnosti u webshop-u ili prodajnim mjestima.

GREEN & MOSS DIZAJN

Zeleni zidovi su vertikalni vrtovi koji se obično nalaze na vanjskim ili unutarnjim zidovima zgrada ili kuća. Sastoje se od biljaka koje su smještene u modulima koji se pričvršćuju za zid.

Stabilizirano bilje je prirodno bilje koje je prošlo procesom stabilizacije kako bi se produljio njegov životni vijek i očuvala njegova prirodna ljepota.

Stabilizirano bilje ne zahtijeva posebno održavanje i ne treba ga zalijevati, treba ga izbjegavati izlagati izravnom sunčevom svjetlu, vlagi ili vodi. Važno izbjegavati diranje ili pritiskanje biljaka kako bi se spriječilo oštećenje ili promjena oblika biljke.

Čišćenje stabiliziranog bilja se može obaviti suhom krpom ili četkom. Važno je ne koristiti vodu ili bilo kakve kemikalije jer to može oštetiti biljke.

Proizvođači deklariraju trajnost od pet godina na više.

DOSTAVA /PREUZIMANJE

Ne šaljemo! Terariji su proizvodi od stakla i napravljeni su sa raznim sadržajem te zbog toga zahtijevaju posebnu pažnju pri manipulaciji s njima u transportu. Sigurnost terarija ne možemo garantirati za dostave putem kurirskih službi.

Van područja Grada Zagreba terarije šaljemo isključivo autobusnim linijama, ukoliko postoje direktne linije, uz Vaše osobno preuzimanje kod vozača u točno vrijeme dolaska autobusa.

Opciju za slanje autobusom možete odabrati pri narudžbi te svakako napisati u NAPOMENU dodatne info (Vaš kontakt broj telefona ili mail).

Mi ćemo Vas povratno kontaktirati za detaljan dogovor oko slanja.

Cijena slanja busom je 6,50€.

Slanje i detalje ćemo dogovoriti s Vama unutar pet radnih dana od primljene uplate.

Želite li ubrzati slanje, pošaljite nam potvrdu o uplati na naš mail info@budigreen.hr ili nas nazovite na +385992997788 od 8-16h.

Ne radimo. Terarije možete kupiti na jednoj od naše tri prodajne lokacije ili u našem webshopu pa preuzeti na jednoj od prodajnih lokacija.

Nakon kupnje terarija u webshop-u i nakon što ste označili gdje želite preuzeti terarij u Zagrebu, kupljeni proizvod možete preuzeti na jednom od tri prodajna mjesta:

  1. Studio shop 1- radiona

Sunekova 23,10040 Zagreb

dolazak uz predhodnu najavu i po dogovoru

  1. Store 2 – poslovnica City centar East

petak, subota i nedjelja od 9-21h

  1. Store 3 – poslovnica City centar West

petak, subota i nedjelja od 9-21h

Dodatke, osim stakla, šaljemo kurirskim službama u roku 5 dana od primanja uplate.

Obavijest o slanju ćete dobiti na mail.

Cijena slanja terarija autobusom je 6,50€. Ostale proizvode, koje ne uključuju staklo, šaljemo u cijelu Hrvatsku, uz fiksnu naknadu od 6,50€.

Dopremanje kupljenih terarija u poslovnice gdje ćete ih preuzeti ne naplaćujemo.

PLAĆANJE

Plaćanje se može izvršiti na naš transakcijski račun.

Da. Prilikom narudžbe napišite u napomeni da vam treba R1 račun te upišite potrebne podatke za izdavanje R1 računa-naziv firme, adresu i OIB.

OTKAZIVANJE / MIJENJANJE NARUDŽBE

Ukoliko želite otkazati Vašu narudžbu, molimo vas da nam u roku 24h pošaljete mail s naslovom “OTKAZIVANJE NARUDŽBE -broj narudžbe” na mail info@budigreen.hr ili nas nazovete na telefon +385992997788 od 8-16h

Ukoliko ste pogriješili prilikom narudžbe  javite nam se u roku od 24 sata na mail info@budigreen.hr  ili telefon +385992997788  od 8-16h.

U roku od 14 dana nakon zaprimanja robe imate pravo na jednostrani raskid ugovora.

Da bi ostvarili to pravo, molimo vas da nam se u navedenom roku javite.

Više o jednostranom raskidu ugovora pročitajte u našim uvjetima korištenja.

Budigreen j.d.o.o garantira kako u vaše domove stižu zdrave biljke i provjereni terariji koji su prošli proces prilagodbe u našem studiju i radionici u trajanju od 4 tjedna. Biljke i terariji se neprestano mijenjaju, rastu i razvijaju se, a ukoliko se držite uputa za njegu i održavanje postati će dugotrajni dekor u vašem domu.

Budigreen j.d.o.o ne može garantirati životni vijek biljaka i terarija od trenutka kupnje jer isti ovise o svakodnevnoj Vašoj brizi. Biljke su živi organizmi koji se stalno mijenjaju te je normalno da odbacuju staro lišće, da dijelovi odumiru kako rastu novi i kao takve ne mogu biti savršene.

Odmah nakon kupnje i preuzimanja terarija sa našeg prodajnog mjesta, terarij i manipulacija s terarijem je isključivo odgovornost kupca. Na lomove i razbijanje terarija ne vršimo reklamacije, povrat novca ili zamjenu.

Odmah nakon kupnje i preuzimanja terarija, terarij i manipulacija s terarijem je isključivo odgovornost kupca.Na prevrtanje terarija i miješanje sadržaja ne vršimo reklamacije, povrat novca ili zamjenu.

Ipak možemo vam ponuditi opciju popravka terarija..pa nam se svakako javite na info@budigreen.hr

Dostupni smo na više načina…Pošaljite nam upit na mail adresu info@budigreen.hr, posjetite nas u našim poslovnicama, nazovite nas ili nam pišite putem društvenih mreža..